Gezichtsbehandelingen

Soin Basis Ontspanning

De basisbehandeling van Maria Galland, bestaande uit reinigen, peeling, massage van decolleté en hals, aanbrengen masker en dagverzorging.

Method mozaïque modelante

De behandelingsklassieker van Maria Galland, die zich al miljoenen keren heeft bewezen, is gebaseerd op een diep inwerkend mineralenmasker dat uit zichzelf warm wordt. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftend effect, maar behandelt ook de meest uiteenlopende problemen van elke afzonderlijke huidzone.

Soin Thalasso

Een echte powerkuur uit de zee. Het verfrissende algenmasker verstevigt de huid en zorgt voor een zeer geconcentreerde, lang aanhoudende vochttoevoer. Micro-algen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestreste huid. Alle sporen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Soin Dermatologique

Soin Dermatologique is een dermo-cosmetisch verzorgingsprogramma, vrij van parabenen, paraffine en kleurstoffen. Van roodheden tot een extreem droge huid, de effectieve producten en behandelingen van Soin Dermatologique kalmeren de huid en brengen haar weer in balans.

Soin Cocon

Bij de behandeling Soin Cocon draait alles om wellness en ontspanning. Een weldadig schuimmasker omhult het gezicht als een cocon. Ideaal voor iedere huid, die toe is aan een ontspannende massage.

lumin' Eclat

Een nieuwe, unieke methode met een exclusieve behandeling met innovatieve werkstoffen. Deze behandeling geeft de huid direct weer nieuwe glans, verzacht de eerste lijntjes en rimpeltjes en zorgt voor een fris aanzien.

content image

Soin Lift Expert

Een nieuwe effectieve behandeling met 100% manuele liftende massage met bewezen werkzaamheid. Deze nieuwe behandeling verstevigd en definieert direct de gezichtscontouren, vult rimpels op en strijkt ze glad. De speciaal ontworpen massage combineert verschillende grepen met als doel om de huid direct te liften, te verstevigen en de celactiviteit te stimuleren.

Soin D-tox

Deze behandeling verlost de huid van onzuiverheden, reinigt en zuivert haar grondig. De huid ziet er direct door en door schoon uit, de poriën worden verfijnd en een ongewenste vetlaag verdwijnt.

Soin Pincements

De pincementsmassage is een reflectorische massage, de zenuwuiteinden worden in de huid geprikkeld, hierdoor wordt de spanning in de zenuwuiteinden gereguleerd, dit wil zeggen: in balans gebracht. Er treedt direct verbetering op voor alle huidfuncties. Pincementsmassage kan effectief worden toegepast bij onder andere: acne, littekenbehandeling, slecht doorbloede huid en verslapte huid.